Szeretet. Csomag.

Szeretet. Csomag

Szereted a meglepetéseket? Te is szeretsz meglepni másokat?
Szeretnél havonta valakitől érdekességekkel teli csomagot kapni, és viszont küldeni?
Szeretnél hasonló érdeklődésű embereket megismerni?
Szeretnél valami kedves, klasszikus, izgalmas programban részt venni?

Itt a helyed!

Eljött az alkalom, hogy játssz, kedveskedj, tervezz, címezz, postázz, izgulj, és várd a saját csomagodat is! Ha csatlakozol a Szeretet. Csomag programhoz, kapcsolatba kerülhetsz sok, a konyháért rajongó, szakavatott vagy éppen még kezdő, de nagyon lelkes kuktával. Új embereket, ízeket és élményeket ismerhetsz meg. Te is meglepsz valakit, és ő is meglep téged.

Meglepetések a Szeretet. Csomagban

A csomag tartalmazhat hozzávalót, fűszert, különleges alapanyagot, eszközt, gasztronómiával kapcsolatos filmet, belépőt, receptet, fotót, jó szót, bármit. Bármit, amivel szívesen kedvében járnál a címzettnek, amivel inspirálod. Amivel valami új vagy éppen hagyományos tudást ismertetsz meg vele. Ő pont ugyanezt fogja tenni érted. Pont ugyanúgy gondolkodik majd azon, te minek örülnél.

A csomag tartalmának értéke ne legyen több mint 2000 forint! Kérjük, hogy mindenki próbálja betartani ezt a költséghatárt, hogy ebből ne legyen kellemetlenség.

Hogyan működik?

Minden hónapban 5-ig kell jelentkezned a szeretetcsomag@csipetkiado.hu e-mail címen a neveddel, a postai címeddel és a telefonszámoddal, így részt vehetsz a havi csomagcserében.
Értesítést küldünk neked 10-ig a párodról, azaz, hogy kivel küldtök csomagot egymásnak.
A csomagot 20-ig kell postára adni.
A végén már csak egy dolgod van: örülni a kapott csomag tartalmának.

További tudnivalók

Kérünk mindenkit, aki részt vesz a Szeretet. Csomag programban, hogy tényleg vállalja a kötelességét. Bízunk mindenki lelkiismeretében. Rossz érzés nem megkapni a várva várt csomagot. Bünti Pálpusztai sajtcsomag jár a szabályszegőknek.

Az egyszeri jelentkezés nem jelenti azt, hogy minden hónapban részt kell venni a programban. Minden hónapban lehetőség van a csatlakozásra, és természetesen ki is lehet hagyni.

A fotót Milutinovits Panka készítette.
Ízutazás
A kosdi édenkertben jártunk