Andrea Slonecker

Könyveken, recepteken és tanácsadáson keresztül osztja meg másokkal az étel szeretetét. Saját szakácskönyveket ír, séfeknek és más íróknak pedig segít a sajátjuk elkészítésében. Étellel foglalkozó vállalatoknak ad tanácsot imázsuk, étlapjuk kialakításában, rendezvényeik megszervezésében. Ételeket, tányérokat komponál fotózásokra, videók és könyvek legyártására. Izgalmas témákról tart kurzusokat. Az egyik legmeghatározóbb magazin, a Kinfolk gasztronómia rovatának szerkesztője.

Emberek, helyek, időjárás és a hozzávalók inspirálják a konyhában. Gyakran utazik, hogy megismerje a helyi konyhákat, és új, forradalmi technikákat sajátítson el. Ezek az élmények hajtják és teszik boldog szakáccsá.




Hogyan gyűjtsünk, tároljunk és ültessünk virágmagot?
Ricottás rétestöltelék